De stage periode van Christiaan Sanou

Christiaan Sanou, Ingenieursbureau Passe-Partout, stage, stagiair, meetwerk, maatvoering, maatvoerder

Christiaan Sanou, Ingenieursbureau Passe-Partout, stage, stagiair, meetwerk, maatvoering, maatvoerderChristiaan Sanou heeft afgelopen 6 maanden bij ons stage gelopen. Hieronder zijn verslag:

“Ingenieursbureau Passe-Partout heb ik tijdens mijn HBO stage van 6 maanden ervaren als een flexibele organisatie voor klanten & medewerkers. Kenmerkend vond ik het gevarieerde aanbod aan projecten, de informele werksfeer en de goede begeleiding. Ik vond het heel erg leuk om mee te gaan naar projecten om te ervaren hoe het er in de praktijk aan toegaat. Passe-Partout heeft echt een passie voor maatvoering en zet de klant altijd voorop. Wil je meer weten over dit bedrijf kijk dan even op de site www.passe-partout.nl.
Al met al heb ik mijn stage bij Ingenieursbureau Passe-Partout als zeer leerzaam ervaren.”

Verslag stageperiode Gertjan

Voor mijn opleiding Middenkaderfunctionaris Infra heb ik 10 weken stage gelopen bij Passe-Partout. Tijdens mijn stageperiode heb ik heel veel geleerd over maatvoering.
Start van het project - meetwerkzaamheden

Vervolg meetwerkzaamheden spoorlijn tussen Zwolle en Kampen

De afgelopen periode is de spoorlijn tussen Zwolle en Kampen compleet vernieuwd en voorzien van bovenleiding. Ingenieursbureau Passe-Partout is vanaf de start van het project betrokken bij het monitoren en maatvoering.

Werkzaamheden tijdens de storm op 13 september 2017

Onder alle omstandigheden gaat het werk door, en dat levert naast goed werk ook mooie plaatjes op! Werkzaamheden tijdens de storm op 13 september 2017.