Inclinometer cursus Bosnië Herzegovina

Dat Passe-Partout cursussen geeft is geen bijzonderheid, maar omdat het een cursus in Bosnië Herzegovina betrof wijden we er toch een nieuwsitem aan. Geosonda, een geotechnisch bedrijf uit de stad Zenica in Bosnië Herzegovina verricht grondboringen, jetgrouting op civieltechnische projecten. Regelmatig heeft Geosonda in het verleden hellingmeetbuizen geplaatst maar tot nog toe deden zij niet de bijbehorende inclinometer metingen in die buizen. Vanaf nu biedt geosonda ook de metingen zelf aan want zij hebben een nagelnieuwe Inclinometer gekocht.

Passe-Partout heeft uitgelegd wat er komt kijken bij het uitvoeren van hellingmetingen en hoe de hellingmetingen verwerkt kunnen worden tot informatie die opgenomen kan worden in rapporten. Het enthousisme en leergierigheid van Mensur, Marko, Aldin en Emir was zeer groot en dat maakte het geven van de cursus een groot plezier.

Verslag stageperiode Gertjan

Voor mijn opleiding Middenkaderfunctionaris Infra heb ik 10 weken stage gelopen bij Passe-Partout. Tijdens mijn stageperiode heb ik heel veel geleerd over maatvoering.
Start van het project - meetwerkzaamheden

Vervolg meetwerkzaamheden spoorlijn tussen Zwolle en Kampen

De afgelopen periode is de spoorlijn tussen Zwolle en Kampen compleet vernieuwd en voorzien van bovenleiding. Ingenieursbureau Passe-Partout is vanaf de start van het project betrokken bij het monitoren en maatvoering.

Werkzaamheden tijdens de storm op 13 september 2017

Onder alle omstandigheden gaat het werk door, en dat levert naast goed werk ook mooie plaatjes op! Werkzaamheden tijdens de storm op 13 september 2017.