Passe-Partout weer op de hoogte voor het werken op hoogte

Ingenieursbureau Passe-Partout maatvoeren hoogte veilig
Ingenieursbureau Passe-Partout maatvoeren hoogte veilig

Op 21 december is een flinke delegatie van Passe-Partout op bijspijker cursus geweest voor het werken op hoogte. Het werken op hoogte is voor Passe-Partout niet nieuw maar we zien een toenemend aantal projecten waarbij gewerkt wordt op hoogte. Als Passe-Partout nemen we het werken op hoogte serieus, vandaar dat op regelmatige basis onze medewerkers bijgespijkerd worden over de wet- en regelgeving, de nieuwste inzichten en middelen om het werken op hoogte veilig uit te kunnen voeren.

Veilig werken is één van de standaardonderwerpen die bij de werkvoorbereiding van de maatvoering aandacht krijgen bij Passe-Partout. Niet omdat het moet, maar omdat wij het noodzakelijk vinden! Veiligheid is bij Passe-Partout niet iets dat afgevinkt moet worden, maar is een dagelijks onderdeel van het werk dat met de nodige vakkundigheid en training tegemoet moet worden getreden.

Onder leiding van Edwin Petersen van Petersen Arbo zorg & Veiligheid hebben we een leerzame dag gehad waarbij alle ins and outs aan bod zijn gekomen, inclusief het praktisch oefenen met alle beschikbare middelen die komen kijken bij het werken op hoogte.

Verslag stageperiode Gertjan

Voor mijn opleiding Middenkaderfunctionaris Infra heb ik 10 weken stage gelopen bij Passe-Partout. Tijdens mijn stageperiode heb ik heel veel geleerd over maatvoering.
Start van het project - meetwerkzaamheden

Vervolg meetwerkzaamheden spoorlijn tussen Zwolle en Kampen

De afgelopen periode is de spoorlijn tussen Zwolle en Kampen compleet vernieuwd en voorzien van bovenleiding. Ingenieursbureau Passe-Partout is vanaf de start van het project betrokken bij het monitoren en maatvoering.

Werkzaamheden tijdens de storm op 13 september 2017

Onder alle omstandigheden gaat het werk door, en dat levert naast goed werk ook mooie plaatjes op! Werkzaamheden tijdens de storm op 13 september 2017.