Vervolg meetwerkzaamheden spoorlijn tussen Zwolle en Kampen

Start van het project - meetwerkzaamheden
Verplaatsing spoordek Stadshage
Vijzelen Blalobrug
Vijzelen Blalobrug
Duiker Bisschopswetering

De afgelopen periode is de spoorlijn tussen Zwolle en Kampen compleet vernieuwd en voorzien van bovenleiding. Station Kampen kreeg een compleet nieuw perron, waar nu de laatste puntjes op de i worden gezet. Ook bouwden onze opdrachtgever aan een nieuw station Stadshagen dat per december in gebruik genomen kan worden. Ingenieursbureau Passe-Partout is vanaf de start van het project betrokken bij het monitoren en maatvoering.  De spoorbrug over de Blaloweg is verhoogd zodat aanrijdingen door vrachtverkeer tot het verleden behoren. Voor en tijdens het vijzel proces heeft Passe-Partout de monitoring van de Blalobrug verzorgd.

Station Stadshagen wordt in de komende maanden verder afgebouwd. Openstellen van de naastgelegen tunnel onder het spoor de Belvédèrelaan / Rozenpad staat gepland om in het voorjaar van 2018 gereed te komen.

Stage Daniel Markusse - Ingenieursbureau Passe-Partout

Stage periode Passe-Partout

Stage verslag van Daniel Markusse over de periode van 3 maanden dat hij stage liep bij Ingenieursbureau Passe-Partout voor zijn opleiding MBO Bouwkunde.
Spoormonitoring, Monitoring, maatvoering, spoor, Kamperlijn, Zwolle, Ingenieursbureau, Passe-Partout

Spoormonitoring en maatvoering Kamperlijn Zwolle-Kampen

Ingenieursbureau Passe–Partout heeft de opdracht gekregen om binnen het project bouwmaatvoering en spoormonitoring van de Kamperlijn te verzorgen.
Christiaan Sanou, Ingenieursbureau Passe-Partout, stage, stagiair, meetwerk, maatvoering, maatvoerder

De stage periode van Christiaan Sanou

De stage periode van Christiaan Sanou. Christiaan Sanou heeft afgelopen 6 maanden stage gelopen bij Ingenieursbureau Passe-Partout. Hieronder zijn verslag.