Ingenieursbureau Passe-Partout

Op 1 september 2015 is de nieuwe website van Passe-Partout live gegaan. Met de nieuwe website kan Passe-Partout geïnteresseerden beter op de hoogte houden van de ontwikkelingen binnen het bedrijf. 

De nieuwe website van Passe-Partout is voorzien van moderne functies waardoor deze onder meer op alle schermen goed te zien is, van tablet tot computer, interessant nieuws snel gedeeld kan worden via social media en de bezoeker eenvoudig kan reageren op berichten.

Ten opzichte van de oude website is de nieuwe website qua structuur eenvoudiger gehouden zodat de bezoeker sneller de juiste informatie kan vinden. Ook hebben we gezorgd dat onze projectleiders eenvoudig te bereiken zijn, zodat u direct de juiste persoon kan bereiken zonder tussenstappen.

Social media

Naast deze nieuwe website gaat Passe-Partout op korte termijn ook haar social media profielen herzien en up to date houden met informatie over het bedrijf, ontwikkelingen en interessante projecten. Hou dus onze website en social media in de gaten voor meer nieuws.

Uw mening telt

Uiteraard horen we graag wat u van onze website vind. U kunt hieronder uw reactie achterlaten.

Verslag stageperiode Gertjan

Voor mijn opleiding Middenkaderfunctionaris Infra heb ik 10 weken stage gelopen bij Passe-Partout. Tijdens mijn stageperiode heb ik heel veel geleerd over maatvoering.
Start van het project - meetwerkzaamheden

Vervolg meetwerkzaamheden spoorlijn tussen Zwolle en Kampen

De afgelopen periode is de spoorlijn tussen Zwolle en Kampen compleet vernieuwd en voorzien van bovenleiding. Ingenieursbureau Passe-Partout is vanaf de start van het project betrokken bij het monitoren en maatvoering.

Werkzaamheden tijdens de storm op 13 september 2017

Onder alle omstandigheden gaat het werk door, en dat levert naast goed werk ook mooie plaatjes op! Werkzaamheden tijdens de storm op 13 september 2017.