Logo Prisma Groep

(Land)meetkundige opdrachten voor ARTIS

/
Ingenieursbureau Passe-Partout heeft in de afgelopen jaren al meerdere (land)meetkundige opdrachten voor ARTIS uitgevoerd.
Stage Daniel Markusse - Ingenieursbureau Passe-Partout

Stage periode Passe-Partout

/
Stage verslag van Daniel Markusse over de periode van 3 maanden dat hij stage liep bij Ingenieursbureau Passe-Partout voor zijn opleiding MBO Bouwkunde.
Spoormonitoring, Monitoring, maatvoering, spoor, Kamperlijn, Zwolle, Ingenieursbureau, Passe-Partout

Spoormonitoring en maatvoering Kamperlijn Zwolle-Kampen

/
Ingenieursbureau Passe–Partout heeft de opdracht gekregen om binnen het project bouwmaatvoering en spoormonitoring van de Kamperlijn te verzorgen.
Christiaan Sanou, Ingenieursbureau Passe-Partout, stage, stagiair, meetwerk, maatvoering, maatvoerder

De stage periode van Christiaan Sanou

/
De stage periode van Christiaan Sanou. Christiaan Sanou heeft afgelopen 6 maanden stage gelopen bij Ingenieursbureau Passe-Partout. Hieronder zijn verslag.

Inclinometer cursus Bosnië Herzegovina

/
Inclinometer cursus Bosnië Herzegovina. Passe-Partout heeft uitgelegd wat er komt kijken bij het uitvoeren van hellingmetingen en hoe de hellingmetingen verwerkt kunnen worden tot informatie die opgenomen kan worden in rapporten.

Online bouwmonitoring: één systeem voor de opslag en presentatie van meetgegevens

/
Bouwprojecten ondervinden steeds vaker invloeden van hun omgeving en vice versa. Gevolg hiervan is een toenemende behoefte aan effectieve monitoring. Passe-Partout en Alcedo sloegen de handen ineen en kwamen met het antwoord: de online tool 'Bouwmonitoring'.

Heerlijke taart ontvangen van Leica vanwege nieuwe meetinstrumenten

/
Onlangs heeft Hans Liebrand van Leica 3 nieuwe tachymeters aan Ingenieursbureau Passe-Partout geleverd. Om dit te vieren heeft Leica vandaag bij ons een mooie taart gebracht, welke gemaakt is door Kampioensbakker Paul Berntsen b.v.

Passe-Partout sponsort dwergotters Artis

/
Als huisleverancier van dierentuin Artis in Amsterdam sponsort Passe-Partout de dwergotters. Op de foto kunt u ons "kindje" bewonderen.

Pioneering Spirit is vertrokken op zijn eerste missie

/
Het pronkstuk van Allseas, de Pioneering Spirit, is vertrokken op zijn eerste missie. Een eerste missie waaraan Passe-Partout een grote bijdrage heeft geleverd de afgelopen jaren.
Wokkels RAI - Ingenieursbureau Passe-Partout

Wokkels RAI

/
De nieuwe parkeergarage bij de RAI krijgt een zeer markante op- en afrit: via twee spiralen kun je met je auto de verschillende verdiepingen in- en uitrijden. Vanaf de A10 kunt u ze gewoon niet missen!
WK 2016 Roeibaan - Ingenieursbureau Passe-Partout

WK 2016 roeibaan gemeten door Passe-Partout

/
De Koninklijke Nederlandse Roeibond heeft Passe-Partout gevraagd om de Willem Alexander roeibaan in Zevenhuizen, Rotterdam in te meten.
Passe-Partout, maatvoeringsplan, maatvoering, maatvoeren

De winst van een goed plan

/
Ingenieursbureau Passe-Partout is door UBA Bouw B.V. gevraagd om het project "Holland Park" te Diemen te begeleiden. Het project bestaat vooralsnog uit 286 appartementen onderverdeeld in een 2-tal blokken en een 2- tal torens. In dit artikel leest u hoe het maatvoeringsplan bijgedragen heeft aan dit project.
Maatvoeren, maatvoering, offshore, Passe-Partout, Rotterdam

Windmolenschip in Rotterdam

/
De Brave Tern, een schip (132 meter) voor het installeren van windmolens op zee, is vandaag als test tot 70 meter hoog in de Heysehaven in Rotterdam gehesen. Passe-Partout heeft voor maatvoering diverse werkzaamheden uitgevoerd aan de Brave Tern.