Passe-Partout sponsort dwergotters Artis

Als huisleverancier van dierentuin Artis in Amsterdam sponsort Passe-Partout de dwergotters. Op de foto kunt u ons “kindje” bewonderen.

De vele vernieuwingen die Artis de afgelopen jaren heeft gerealiseerd zijn van begin tot eind qua maatvoering begeleidt door Passe-Partout. Onder andere Fazanten, Uilen, Olifanten, Prairiehonden, Wallabies, Jaguars, hebben bezoek gehad van Passe-Partout voor een verbouwing of nieuwbouw van hun huisvesting.

Vaak begint een vernieuwing met het opmeten van de bestaande situatie op basis waarvan een ontwerp gemaakt wordt. Tijdens de uitvoering zetten wij het ontwerp uit en leveren as built informatie.

Wij zijn er trots op dat we in deze bijzondere omgeving regelmatig bijgedragen hebben aan zeer bijzondere bouwwerken!

Verslag stageperiode Gertjan

Voor mijn opleiding Middenkaderfunctionaris Infra heb ik 10 weken stage gelopen bij Passe-Partout. Tijdens mijn stageperiode heb ik heel veel geleerd over maatvoering.
Start van het project - meetwerkzaamheden

Vervolg meetwerkzaamheden spoorlijn tussen Zwolle en Kampen

De afgelopen periode is de spoorlijn tussen Zwolle en Kampen compleet vernieuwd en voorzien van bovenleiding. Ingenieursbureau Passe-Partout is vanaf de start van het project betrokken bij het monitoren en maatvoering.

Werkzaamheden tijdens de storm op 13 september 2017

Onder alle omstandigheden gaat het werk door, en dat levert naast goed werk ook mooie plaatjes op! Werkzaamheden tijdens de storm op 13 september 2017.