Passe-Partout maakt deel uit van de Prisma Groep

Logo PrismaGroep

Logo PrismaGroep

Per 2017 maakt Ingenieursbureau Passe-Partout deel uit van de Prisma Groep in Terschuur. Deze stap is een logische in de ontwikkeling van Passe-Partout. Vanuit de stabiele basis die de laatste vijf jaar is opgebouwd wordt nu een stap gezet waarmee we die basis consolideren en toekomstvast maken.

Deel uitmaken van een groter geheel maakt het mogelijk gebruik te maken van de nieuwste ontwikkelingen en een groot kennisnetwerk. We hebben eenvoudigweg meer “body” op deze wijze. Met onze zusters Prisma Meten, Geocensus en Van Steenis hebben we een unieke combinatie van kennis, kunde en vaardigheden in huis. Dat biedt mogelijkheden voor onze klanten en voor onze medewerkers om voorop te blijven lopen. Samen hebben we in totaal ongeveer 150 enthousiaste medewerkers werkzaam op het gebied van maatvoeren, landmeten en geo-informatievoorziening. Wij kunnen meetvraagstukken aan binnen de woning- en utiliteitsbouw, infra droog en nat, overheid en nutssector, de staalindustrie en offshore. We bestrijken nu de gehele life cycle van de gebouwde omgeving. In zowel ontwerp, aanleg als de beheerfase kunnen we nu diensten verlenen.

Ingenieursbureau Passe-Partout blijft werkzaam onder eigen naam en management en blijft gevestigd in Gouda.

www.prismagroep.nl

Logo Prisma Groep

(Land)meetkundige opdrachten voor ARTIS

/
Ingenieursbureau Passe-Partout heeft in de afgelopen jaren al meerdere (land)meetkundige opdrachten voor ARTIS uitgevoerd.