Stage periode Passe-Partout

Stage Daniel Markusse - Ingenieursbureau Passe-Partout

In de periode van begin november tot eind januari heb ik mijn MBO Bouwkunde stage van 3 maanden bij het ingenieursbureau Passe-Partout gelopen. In de 3 maanden heb ik meegelopen met een maatvoerder gespecialiseerd in de bouw. 4 dagen in de week ben ik samen met de maatvoerder naar verschillende projecten geweest om funderingen uit te zetten tot aan gebouwen inmeten. De variatie van de projecten vond ik erg leerzaam, van kleine aannemers tot aan grote bedrijven die willen uitbreiden. Als korte conclusie van mijn periode bij Passe-Partout is dat het een erg leuke en leerzame stage was met veel kennis waar ik later ook wat aan heb.

Nou Daniel: Ook wij hebben ervan genoten en vonden het heel erg leuk om je bij ons te hebben! IJsbrand van der Bent, Directeur

Verslag stageperiode Gertjan

Voor mijn opleiding Middenkaderfunctionaris Infra heb ik 10 weken stage gelopen bij Passe-Partout. Tijdens mijn stageperiode heb ik heel veel geleerd over maatvoering.
Start van het project - meetwerkzaamheden

Vervolg meetwerkzaamheden spoorlijn tussen Zwolle en Kampen

De afgelopen periode is de spoorlijn tussen Zwolle en Kampen compleet vernieuwd en voorzien van bovenleiding. Ingenieursbureau Passe-Partout is vanaf de start van het project betrokken bij het monitoren en maatvoering.

Werkzaamheden tijdens de storm op 13 september 2017

Onder alle omstandigheden gaat het werk door, en dat levert naast goed werk ook mooie plaatjes op! Werkzaamheden tijdens de storm op 13 september 2017.