Verslag stageperiode Sarkan

Verslag stageperiode 

Sarkan Ahmed: Ik heb mijn HBO stageperiode van 4 maanden als zeer positief ervaren. Mijn taak was het assisteren van de maatvoerder. In het begin had ik totaal geen idee hoe een Tachymeter werkt. Na 4 maanden geassisteerd te hebben, heb ik mezelf geprofessionaliseerd tot een assistent maatvoerder. Hoe druk iedereen ook was, ze waren altijd zeer behulpzaam. Ik werd zeer goed begeleid. Ik wil graag alle maatvoerders, projectleiders en werkvoorbereiders bedanken, maar in het bijzonder Anyelo die mij heel veel heeft geleerd. Ik zou deze stageplek zeker aanraden bij andere studenten. Passe-Partout zorgt ervoor, dat je ogen opengaan voor de bouwwereld!

Sarkan: Bedankt voor je inzet, veel succes verder en fijn dat wij hebben kunnen bijdragen aan jouw bredere blik. Kitty Platerink HR Manager.

Verslag stageperiode Gertjan

Voor mijn opleiding Middenkaderfunctionaris Infra heb ik 10 weken stage gelopen bij Passe-Partout. Tijdens mijn stageperiode heb ik heel veel geleerd over maatvoering.
Start van het project - meetwerkzaamheden

Vervolg meetwerkzaamheden spoorlijn tussen Zwolle en Kampen

De afgelopen periode is de spoorlijn tussen Zwolle en Kampen compleet vernieuwd en voorzien van bovenleiding. Ingenieursbureau Passe-Partout is vanaf de start van het project betrokken bij het monitoren en maatvoering.

Werkzaamheden tijdens de storm op 13 september 2017

Onder alle omstandigheden gaat het werk door, en dat levert naast goed werk ook mooie plaatjes op! Werkzaamheden tijdens de storm op 13 september 2017.