Verslag stageperiode Sarkan

Verslag stageperiode 

Sarkan Ahmed: Ik heb mijn HBO stageperiode van 4 maanden als zeer positief ervaren. Mijn taak was het assisteren van de maatvoerder. In het begin had ik totaal geen idee hoe een Tachymeter werkt. Na 4 maanden geassisteerd te hebben, heb ik mezelf geprofessionaliseerd tot een assistent maatvoerder. Hoe druk iedereen ook was, ze waren altijd zeer behulpzaam. Ik werd zeer goed begeleid. Ik wil graag alle maatvoerders, projectleiders en werkvoorbereiders bedanken, maar in het bijzonder Anyelo die mij heel veel heeft geleerd. Ik zou deze stageplek zeker aanraden bij andere studenten. Passe-Partout zorgt ervoor, dat je ogen opengaan voor de bouwwereld!

Sarkan: Bedankt voor je inzet, veel succes verder en fijn dat wij hebben kunnen bijdragen aan jouw bredere blik. Kitty Platerink HR Manager.

Logo Prisma Groep

(Land)meetkundige opdrachten voor ARTIS

/
Ingenieursbureau Passe-Partout heeft in de afgelopen jaren al meerdere (land)meetkundige opdrachten voor ARTIS uitgevoerd.