Wokkels RAI

Wokkels RAI - Ingenieursbureau Passe-Partout
Wokkels RAI - Ingenieursbureau Passe-Partout
Wokkels RAI - Ingenieursbureau Passe-Partout
Wokkels RAI - Ingenieursbureau Passe-Partout
Wokkels RAI - Ingenieursbureau Passe-Partout

De nieuwe parkeergarage bij de RAI krijgt een zeer markante op- en afrit: via twee spiralen kun je met je auto de verschillende verdiepingen  in- en uitrijden.  Vanaf de A10 kunt u ze gewoon niet missen!

Passe-Partout heeft tijdens het plaatsen van de prefab elementen de maatvoering verzorgt van dit bijzondere bouwwerk. Vanwege de korte bouwtijd gebeurde dit in een dag en een nacht shift waarin nauw werd samengewerkt met de montageploeg van Mammoet, onze klant. De acht verdiepingen tellende parkeergarage maakte dat dit een “luchtige klus” was,  veilig werken op hoogte was een bijzonder aandachtspunt.

Iedere wokkel is opgebouwd uit 175 prefab elementen die als sinaasappel partjes in elkaar gepast moesten worden. Voor de twee wokkels samen ging het om 350 elementen die gezamenlijk twee torens vormden die los naast elkaar geplaatst werden op zo’n 40 centimeter van elkaar. Het geheel was in een 3D model ontworpen. Zonder fysieke referentie heeft Passe-Partout ervoor gezorgd dat ieder element “in het luchtledige” toch tot op sub centimeter precisie op zijn juiste plekje terecht is gekomen.

Verslag stageperiode Gertjan

Voor mijn opleiding Middenkaderfunctionaris Infra heb ik 10 weken stage gelopen bij Passe-Partout. Tijdens mijn stageperiode heb ik heel veel geleerd over maatvoering.
Start van het project - meetwerkzaamheden

Vervolg meetwerkzaamheden spoorlijn tussen Zwolle en Kampen

De afgelopen periode is de spoorlijn tussen Zwolle en Kampen compleet vernieuwd en voorzien van bovenleiding. Ingenieursbureau Passe-Partout is vanaf de start van het project betrokken bij het monitoren en maatvoering.

Werkzaamheden tijdens de storm op 13 september 2017

Onder alle omstandigheden gaat het werk door, en dat levert naast goed werk ook mooie plaatjes op! Werkzaamheden tijdens de storm op 13 september 2017.